fbpx

Over ons

Onze reis begon met de installatie van zonnepanelen. Na verloop van tijd wilden we de volledige controle hebben over de hele keten en niet meer afhankelijk zijn van wat anderen verkopen. Dit omdat we geloven in onze capaciteit om mensen te helpen bij een soepele overgang naar een energieneutraal huis. Door alles in eigen hand te nemen, kunnen we kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Vakmensen werken graag met de beste producten en materialen.

In 2023 hebben we onze visie verder vormgegeven door een bevriend CV- en Warmtepomp installatiebedrijf over te nemen, waarmee we nauw samenwerkten. Dit was niet alleen om onze groei te bevorderen, maar ook om onze ambitie te realiseren: het leveren van hoogwaardige producten, diensten en kennis om energieneutrale woningen te realiseren. Volgens ons is dit onmogelijk zonder uiteindelijk de overstap van gas naar een warmtepomp te maken.

Waarom energieneutraal-huis.nl?

Eigenlijk moet de vraag zijn: Waarom kiezen voor een energieneutraalhuis? Het antwoord op deze vraag kun je alleen voor jezelf en jouw situatie geven. In de praktijk zien we drie groepen: degenen die streven naar verduurzaming om de impact op het milieu te verminderen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De grootste groep bestaat uit mensen die geschrokken zijn van stijgende energieprijzen en niet langer afhankelijk willen zijn van een onvoorspelbare energiemarkt. Zij willen grip hebben op hun energiekosten. De snelst groeiende groep waardeert eigenlijk beide argumenten: zij kijken zowel naar de eigen portemonnee als naar het milieu.

Nu terugkomend op ‘Waarom wij?’ Wij geloven dat huizen in Nederland energieneutraal kunnen zijn. Het installeren van een warmtepomp is een grote stap in de juiste richting.

Wij hanteren een pragmatische benadering van verduurzaming en zien het als een stapsgewijs proces. De overstap naar een warmtepomp en volledig afscheid nemen van gas is een fantastische stap voor het milieu én je portemonnee. Maar het is ook een investering die op de lange termijn rendement oplevert. Als je het budgettair niet ziet zitten om direct een dergelijk bedrag te investeren, is het wellicht verstandig om als eerste stap te kiezen voor een Hybride warmtepomp. Hiermee bespaar je 70% tot 80% op gas en bedraagt de terugverdientijd 2-4 jaar.

We staan klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken met eerlijk en pragmatisch advies, zodat je naadloos kunt overstappen naar een energieneutraalhuis. Onze gedreven mensen zorgen dag in, dag uit dat we impact kunnen maken met hoogwaardige kwaliteit en snelle service, waarbij jullie als klant centraal staan. Op weg naar een duurzame toekomst.