fbpx

Cleanlife III R290 warmtepomp

Van € 4.750,- voor € 3.950,-

Hybride Full-electric ready warmtepomp inclusief basisinstallatie en subsidie. Nu met € 800 korting voor iedereen bereikbaar.

De CleanLife Serie: De Nieuwe Generatie Warmtepompen die Perfect Passen in Elk Huishouden

Verken de voordelen van onze innovatieve Hybride warmtepomp. Uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het milieuvriendelijke R290 koelmiddel en een stille ventilator met geavanceerde geluidsreductietechnologie. Het geluidsniveau is zelfs zachter dan een fluistering. De Cleanlife maakt gebruik van AI-intelligentie voor optimale prestaties en vermijdt ingewikkelde instellingen

Let eens op de verfijnde details van deze design-warmtepomp. Het uiterlijk is zorgvuldig ontworpen, aangezien warmtepompen steeds vaker zichtbaar zijn. Niemand wil een lomp ogende machine met zichtbare schroeven die lijkt op een ouderwetse airco unit.

SPECIFICATIES

Gemaakt voor
Alle huishoudens
Geschikt voor
Verwarmen, koelen, warm water
Energieklasse
A+++
COP
tot 5,29
SCOP
4,9
Watertemperatuur verwarmen
75°C
Werktemperatuur
-25 °C tot +45 °C
Geluid
22db-44db(1-10m)
Compressor
Highly full DC
Ontdooien
Intelligent Defrosting
Display
5-inch LCD-touchscreen
Connectiviteit
WiFi, iOs, Android
Omvormer
Volledig modulerend
Verwarmen
Vloerverw., radiat. enz.
Koelen
Vloer en lucht
Warmwater voorziening
verw. de Boiler
Type warmtepomp
Monoblock
Koudemiddel
R290 (milieuvr.)
F - Gassen
Geen F-gassen in huis
Garantie
2 Jaar (standaard)

MEER LEZEN OVER DEZE FANTASTISCHE WARMTEPOMP?

STABIELE EN BETROUWBARE WERKING, ZELFS BIJ -25°C

Bij lage omgevingstemperaturen ondervinden conventionele warmtepompen vaak beperkingen in prestaties, verwarmingsvermogen en operationele stabiliteit. De Cleanlife R290 volledige DC inverter warmtepomp daarentegen functioneert stabiel en efficiënt, zelfs in extreem koude omgevingen tot -25 ℃. Deze warmtepomp handhaaft een hoge COP en kan bij extreem lage temperaturen een watertemperatuur van 75 ℃ leveren, wat zorgt voor verwarming  van het huis, ongeacht de omstandigheden.

Betrouwbare werking bij extreme temperaturen van -25℃

Deze warmtepomp kan water verwarmen tot 75℃

VOLLEDIGE INVERTER TECHNOLOGY

Dankzij de volledige DC inverter technologie kan het systeem de werkfrequentie en watertemperatuur intelligent aanpassen om een constante kamertemperatuur te handhaven. 

Volledige inverter warmtepompen zijn volledig aanpasbaar en passen precies het benodigde vermogen aan om water op de juiste temperatuur te verwarmen. Als bijvoorbeeld 38% van het vermogen nodig is om de watertemperatuur te handhaven, zal een volledige inverter warmtepomp ook precies 38% van het vermogen gebruiken.

Hierdoor kunnen de energiekosten tot 50% worden verlaagd in vergelijking met traditionele aan/uit systemen. Bij conventionele warmtepompen met elektrische boilers kan dit zelfs oplopen tot 75%.

Het systeem omvat een DC inverter Panasonic Compressor, een traploze DC inverter ventilatormotor en een DC inverter watercirculatiepomp.

Variabele DC inverter, Panasonic compressor, Traploze DC inverter ventilatormotor, DC inverter watercirculatie waterpomp

HOGERE EFFICIËNTIE A+++

Onze R290 volledige DC inverter warmtepomp heeft de ERP A+++ energie-efficiëntietest van TÜV doorstaan. Deze warmtepomp kan niet alleen een A+++ energielabel behalen bij 35°C. Bovendien kan de COP-waarde oplopen tot 4.9, wat garant staat voor uitstekende prestaties en een extreem hoge energie-efficiëntie van het systeem.

SUPER STILLE WERKING

Het systeem maakt gebruik van een speciaal drielaagse geluidsisolatie katoen, in combinatie met de geavanceerde geluidsreducerende technologieën van Power World. Hierdoor werkt de eenheid stil en soepel, zonder enige mechanische geluiden te produceren. 

Nieuwe zero carbon oplossingen

De meest potentiële alternatieven voor hernieuwbare energie op de markt. 
Vermindert uw ecologische voetafdruk en helpt u om 80% besparen op uw energieverbruik

R290 nul koolstof koelmiddel

R290 koelmiddel kan rechtstreeks uit aardgas worden verkregen. Vanwege de lage gwp-waarde, hoge warmtewisselingsefficiëntie, goede stabiliteit, nul koolstofemissies en een laag laadvolume, het wordt door de industrie beschouwd als het meest milieuvriendelijke en meest potentiële koelmiddel ter wereld.

Eco warmte serie

Dankzij het uitstekende R290 koelmiddel kan deze warmtepomp stabiel en efficiënt werken, zelfs in extreem koude omgevingen van -25 °C, met een output van 75 °C warm water. Zijn energie-efficiëntie reikt van 35 °C tot 55 °C, met een indrukwekkende COP van maximaal 5.29. Dit garandeert gebruikers het hele jaar door voorzien te zijn van verwarming, koeling en warmwatervoorziening, terwijl het tegelijkertijd helpt om de meeste energie te besparen met de minste investering.

Multifunctionele LCD-touchscreencontroller

Ons 5-inch LCD-touchscreen bedieningspaneel en de ‘smart life’ Wi-Fi app ondersteunen zowel Nederlandse als Engelse opties. Dit scherm kan in elk deel van het huis worden geïnstalleerd. Het stelt gebruikers in staat om moeiteloos tussen de vier verschillende bedrijfsmodi te schakelen.

Specificaties:

Afstandsbediening Gratis Wi-Fi functie

De ingebouwde WiFi-module van de R290-warmtepomp kan rechtstreeks verbonden worden met de “Smartlife”-app via de router. Gebruikers kunnen de warmtepomp bedienen en de operationele parameters van het apparaat altijd en overal bekijken met hun smartphone.

Cloud Beheerplatform

Het IoT cloud beheerplatform kan worden verbonden via WiFi of DUT (Data Unit Terminal) om op afstand gegevens te monitoren. Dit platform kan alle operationele parameters van de warmtepomp registreren. Als de warmtepomp een foutmelding heeft, wordt het foutenrapport gesynchroniseerd met jouw serviceprovider of met PW’s LCD-console. Op die manier bieden we gebruikers snel de beste oplossing aan, wat aanzienlijk bijdraagt aan de klanttevredenheid doordat de communicatie sneller en duidelijker verloopt, en direct inzichtelijk is wat de storing inhoudt.

Via het IoT-platform is het eenvoudig om op afstand de software van de warmtepomp te upgraden, zodat je altijd up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen.