fbpx

In een dag gasloos met een
Full-electric Warmtepomp

Welke warmtepomp heb ik nodig?

In overleg met onze technische adviseurs kies je de warmtepomp die het beste past bij jouw woning en waarmee je de grootste besparingen kunt realiseren. Maak gebruik van onze besparingscheck of plan een gesprek met ons in. We helpen je graag verder

Cleanlife R290 Full-electric IV

€9.381,-

Vanaf €93 p/m via Nationaal Warmtefonds

incl. Korting, Subsidie, Basisinstallatie, Buffervat & Hygiëne Boiler

Cleanlife R290 Full-electric V

€ 9.996,-

Vanaf €99 p/m via Nationaal Warmtefonds

incl. Korting, Subsidie, Basisinstallatie, Buffervat & Hygiëne Boile

Cleanlife R290 DUO Full-electric IV

€9.398,-

Vanaf €93 p/m via Nationaal Warmtefonds

incl. Korting, Subsidie, Basisinstallatie, Buffervat & Hygiëne Boile

Cleanlife R290 DUO Full-electric V

€ 9.996,-

Vanaf €99 p/m via Nationaal Warmtefonds

incl. Korting, Subsidie, Basisinstallatie, Buffervat & Hygiëne Boile

De Nieuwe Generatie Warmtepompen

Ontdek de voordelen van onze nieuwe generatie warmtepompen. Uitgerust met de nieuwste technologieën, mogelijk gemaakt door het milieuvriendelijke R290 koelmiddel, bieden wij een CV water temperatuur van 75°C en een werktemperatuur van -25°C. Met deze specificaties kunnen nog meer mensen afscheid nemen van aardgas. Onze warmtepompen zijn geschikt voor ieder huishouden, met capaciteiten variërend van 6kW tot 38kW. Of je nu een klein of groot huishouden hebt, wij hebben de oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften.

FLUISTERSTIL

Getest door TÜV, produceert het geluid op 1 meter afstand slechts 44 dB. Dat is minder dan het geluid van een koelkast. Heerlijk als je je geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast voor je buren.

TERUGVERDIENTIJD

Bespaar tot 80% op uw energiekosten met de R290 warmtepomp, die een SCOP-waarde van 4,9 heeft. Dankzij onze lage investering heeft u in veel gevallen de volledige investering binnen 5 tot 6 jaar terugverdiend.

75°C WATERTEMPERATUUR

Dankzij de hoge watertemperatuur van 75°C hoef je meestal niet te investeren in nieuwe radiatoren. Daarnaast draait een warmtepomp die zo'n hoge temperatuur levert veel rustiger en efficiënter dan pompen die lagere temperaturen leveren.

Gasloos en naar duurzame warmte in één dag!

Ontdek onze betrouwbare diensten voor een snelle en veilige overstap naar verwarmen met een warmtepomp. Wij zorgen voor de installatie binnen één dag en bieden 24/7 service. Met onze ervaren en goed opgeleide installateurs streven wij naar een hoog serviceniveau voor een zorgeloze overstap!

Cleanlife serie ook geschikt voor bestaande radiatoren

Onze warmtepompen kunnen naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande radiatoren, waardoor ze zorgen voor een optimaal wooncomfort. Geniet van moeiteloze warmte dankzij temperaturen tot 75°C. Bovendien kunt u nog voordeliger verwarmen met vloerverwarming, die lagere temperaturen vereist dan radiatoren.

Financieel

Energielabel & Woningwaarde

Ontdek hoe onze warmtepomp een waardevolle investering is voor uw woning. Door uw gas Cv-ketel te vervangen, zult u het energielabel van uw woning verhogen. Wist u dat de gemiddelde woningwaarde met ongeveer 2,6% stijgt na de installatie van een warmtepomp? Bereken zelf eens wat dit voor de terugverdientijd van uw investering betekent!

Warmtefonds of Duurzaamheidslening

Het Nationaal Warmtefonds en SVn Duurzaamheidslening bieden verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaars en scholen. Beide opereren in opdracht van de Rijksoverheid. Het is handig om ze te vergelijken, aangezien er verschillen kunnen zijn in de rentepercentages.

Multifunctionele LCD-touchscreencontroller

Ons 5-inch LCD-touchscreen bedieningspaneel en de ‘smart life’ Wi-Fi app ondersteunen zowel Nederlandse als Engelse opties. Dit scherm kan in elk deel van het huis worden geïnstalleerd. Het stelt gebruikers in staat om moeiteloos tussen de vier verschillende bedrijfsmodi te schakelen.

Het IoT cloud beheerplatform kan worden verbonden via WiFi of DUT (Data Unit Terminal) om op afstand gegevens te monitoren. Dit platform kan alle operationele parameters van de warmtepomp registreren. Als de warmtepomp een foutmelding heeft, wordt het foutenrapport gesynchroniseerd met jouw serviceprovider of met PW’s LCD-console. Op die manier bieden we gebruikers snel de beste oplossing aan, wat aanzienlijk bijdraagt aan de klanttevredenheid doordat de communicatie sneller en duidelijker verloopt, en direct inzichtelijk is wat de storing inhoudt.

Specificaties: