fbpx

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?

 1. Installatie Controle: Tijdens het adviesgesprek inventariseert onze adviseur de huidige situatie, zodat er een goed beeld ontstaat van de installatie behoeften. Dit helpt ons te bepalen of het om een basisinstallatie gaat, of dat er extra werkzaamheden nodig zijn.

 2. Analyse van je gegevens: Onze werkvoorbereiders analyseren jouw situatie en vragen indien nodig om meer informatie en/of foto’s. Op basis hiervan maken we een haalbaarheidsschatting en een besparingsberekening voor jouw huis.

 3. Aanbetaling*: Als je akkoord gaat met een offerte, vragen we je om een aanbetaling te doen. Deze bedraagt 50% van het totaal te betalen bedrag. De factuur voor de aanbetaling wordt verstuurd nadat je akkoord gaat met de offerte. Je hebt vervolgens 10 dagen om de aanbetaling te voldoen. Als de aanbetaling binnen is neemt de monteur contact met je op om een schouw te plannen.

 4. Schouw: Eén van onze monteurs voert een uitgebreide inspectie uit om eventuele wijzigingen te bespreken (fysieke of online). Tijdens de schouw wordt definitief bepaald waar en hoe de warmtepomp geïnstalleerd zal worden. Mocht tijdens de schouw blijken dat er meer dan €500 aan extra werkzaamheden bovenop de basis installatiekosten nodig zijn, dan heb je de mogelijkheid om de opdracht tijdens de schouw alsnog te annuleren. In geval van annulering zal de aanbetaling direct na annulering worden teruggestort.

 5. Planning installatiedatum: Na ontvangst van de aanbetaling stellen we het installatierapport op voor de monteur en doen we een voorstel voor een installatiedatum. Indien nodig plannen we een andere datum in. We bevestigen de definitieve datum per e-mail en sturen je de eindfactuur. In de regel wordt de installatie 4-6 weken na technische schouw uitgevoerd.

 6. Levering Warmtepomp: Je ontvangt de warmtepomp en het installatiemateriaal 1-7 dagen voor de installatiedatum. Het kan ook zijn dat de monteur de warmtepomp op de dag van installatie meeneemt.

 7. Laatste betaling: De laatste betaling dient uiterlijk 10 dagen voor de installatiedatum te zijn voldaan. Voorafbetaling is vereist, aangezien wij de volledige financiering van de warmtepomp, installatiematerialen en installatiekosten verzorgen. Indien de betaling niet op tijd binnen is, moeten we de installatie annuleren.

 8. Installatie: Onze installateurs plaatsen de Cleanlife warmtepomp. Dit duurt 4-8 uur. We streven naar jouw tevredenheid.

 9. Subsidieaanvraag: Wij regelen kosteloos de subsidieaanvraag via onze partner Simpel Subsidie, zodat jij de subsidie op jouw rekening ontvangt. Lees meer op ons subsidie portaal: https://energieneutraalhuis.simpelsubsidie.nl/index.php

  *Indien de installatie niet doorgaat, storten we de volledige aanbetaling terug.